Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Cultor Banden

Cultor

Cultor banden, grip naast de weg

Cultor banden worden geproduceerd in Europa in fabrieken waar de nadruk is komen te liggen op innovatie en ontwikkeling. Cultor is een onderdeel van het Tsjechische Mitas en dit label wordt gebruikt voor alle banden die niet bedoeld zijn voor het gebruik op asfalt. Alle off-road voertuigen hebben grip nodig op de plekken waar autobanden niet kunnen presteren en dat is precies wat je mag verwachten van deze banden. Ze zijn dan ook te vinden in uiteenlopende maten, waarbij de nadruk constant is komen te liggen op de prestaties onder extreme omstandigheden, kwaliteit en vooral ook duurzaamheid. Daarmee is Cultor niet slechts een bandenmerk, maar een naam waarop je kunt rekenen op het moment dat je niet op de weg wilt rijden.

Cultor banden verzetten het werk voor je

Cultor is een merk dat vooral gebruikt wordt in de industrie en de landbouw. De banden lenen zich prima voor het zware werk op het land, maar ook in de industrie zijn er veel bedrijven die rekenen op de kwaliteit en de aantrekkelijke prijzen van dit gedeelte van Mitas. De banden kunnen in heel Europa geleverd worden, wat het makkelijker maakt voor de mensen met de grotere bedrijven. Het bestellen kan gewoon via het internet, waar alle soorten en afmetingen direct in een overzicht komen te staan. Op autobandenmarkt.nl vind je niet alleen korte levertijden en aantrekkelijke prijzen, je vindt er ook een groot aantal servicepartners die de banden kunnen monteren, ook op de grotere voertuigen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave