Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Debica Banden

Debica

Debica banden

Het Poolse bandenbedrijf Debica werd opgericht in 1937 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste Europese bandenfabrikanten met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Sinds 1995 is bijna 60% van de aandelen van Debica gekocht door Goodyear Tire & Rubber Company, wat bijdraagt aan het verhogen van de kwaliteit van de banden, en het merk werd één van de "budget"-merken van Goodyear.
Debica zomer-, winter- en all-season banden worden gemaakt volgens de strenge kwaliteitseisen van Goodyear wat de veiligheid onder winterse omstandigheden en op ijzige wegen waarborgt, en ook een goed gedrag op een droog wegdek garandeert.

Debica - kwaliteit tegen een redelijke prijs

Debica biedt een grote keuze aan autobanden. Het doel van het bedrijf is banden te produceren die klanten tevreden stellen door betaalbare prijzen maar zonder compromissen.
In het marktsegment van zomerbanden beveelt autobandenmarkt.nl de Debica Presto en de Furio aan - kwaliteitsmodellen die duurzaamheid, veiligheid en comfort bij hoge snelheden verzekeren. Als een all-season band bevelen wij u de Navigator en Navigator 2 aan - deze zijn een praktische oplossing voor bestuurders die veiligheid in de zomer en de winter willen, tegen een betaalbare prijs. Voor het winterseizoen, biedt Debica de volgende winterbanden aan: Frigo 2 met een geavanceerd technologisch ontwerp dat comfortabel rijden in de winter biedt, en de Frigo HP, die behoort tot de "high-performance" banden en een goed grip op een nat wegdek en in barre en koude weersomstandigheden biedt.

We hebben een groot aanbod aan Debica banden met gratis levering (* bij leveringen van 2 of meer banden). Bestel nu on-line op autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave