Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Deli Banden

Deli banden, van sandalen naar autobanden

Deli, de afkorting voor Pt. Industri Karet Deli, is een bedrijf dat opereert vanuit Indonesië waar het hoofdkantoor staat. Waar het bedrijf eerst slippers en sandalen maakte voor de nationale en internationale markt, richt het bedrijf zich sinds 1970 ook op de productie van autobanden en banden voor grotere voertuigen in de landbouw en de industrie. Het brede aanbod aan Deli banden maakt het mogelijk om een band te vinden voor elk voertuig en de jarenlange ervaring met het fabriceren van rubberproducten zorgt ervoor dat het bedrijf weet wat het doet. De nadruk op expertise en vooruitgang zorgt ervoor dat de prijskwaliteitverhouding goed in orde is en dat je kunt rekenen op de banden met dit label.

Deli banden voor alle voertuigen

Deli banden staan bekend om de goede prijskwaliteitverhouding, maar wat veel belangrijker is, is dat het label banden maakt voor alle mogelijke voertuigen. Het maakt niet uit of je banden zoekt voor een personenauto, een SUV, fiets, scooter, motor, tractor of een vorkheftruc. Deli maakt banden voor alle voertuigen en heeft een groot aanbod aan verschillende maten, soorten en uitvoeringen zodat er altijd een passende band is voor jouw behoefte. Aangezien alle banden tegenwoordig online te bestellen zijn, zelfs inclusief de bijbehorende velgen, is het gemakkelijk om de Deli banden binnen de kortste keren in huis te hebben. Op autobandenmarkt.nl vind je alle banden en velgen voor alle voertuigen, met korte levertijden en een lange lijst met servicepartners die de montage voor je uit handen kunnen nemen, zodat je direct de straat weer op kunt.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave