Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Delinte Banden

Delinte

Delinte autobanden

Delinte autobanden staan garant voor een goede mix van kwaliteit en veiligheid. De rijprestatie is onder alle weersomstandigheden uitstekend te noemen, dat komt door de rubbersamenstelling en de opbouw van het profiel. Delinte heeft zowel winter- als zomerbanden. De bandenmaten zijn:

- 265/40R22

- 265/35R22

- 255/30R20

- 225/40R19

Onder alle weersomstandigheden

Dankzij de speciale rubbersamenstelling en de opbouw van het profiel zijn de Delinte banden uitermate geschikt voor alle weersomstandigheden, zomer of winter en nat of droog. Ook bij hogere snelheden doen de banden wat jij wilt.

Voor ieder wat wils

Wanneer je een sportieve rijder bent, is de Delinte D7 geschikt. De band heeft goed grip en stuurt prima, ook tijdens hogere snelheden. Dankzij zijn asymmetrische profiel blijft het contact met de weg optimaal. De Delinte DH2 is geschikt voor personenauto’s, het brede profiel zorgt voor snelle afvoer van vuil en water. De D8 Delinte banden zijn geschikt voor SUV’s en zijn prima voor terreingebruik. Wanneer je bij alle banden een paar mooie velgen eronder zet, behoudt de auto zijn stoere, sportieve karakter maar blijft hij toch functioneel en veilig.

Koop Delinte autobanden

Delinte zomer- en winterbanden zijn veilig, betrouwbaar, remmen snel, hebben goed grip op de weg en je kunt er alle weeromstandigheden mee doorstaan. Koop de autobanden snel, gemakkelijk en online op www.autobandenmarkt.nl. Dat is Europa’s grootste bandendealer die meer dan 1500 montagepartners heeft en die gratis levert bij bestelling van meer dan twee banden.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave