Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Dneproshina Banden

Dneproshina banden, wanneer er werk verzet moet worden

Dneproshina is een opvallende naam tussen de bandenfabrikanten. Het is een bedrijf dat in 1961 opgericht werd in Oekraïne, destijds onderdeel van de Sovjet-Unie. Binnen korte tijd wist Dneproshina de naam groot te krijgen door goedkopere banden te maken dan de concurrenten, maar tegen lagere prijzen. De banden van Dneproshina leenden zich daarnaast prima voor de landbouw (die in deze regio sterk in opkomst was) en de industrie. Tegenwoordig heeft het merk meer dan 150 verschillende banden voor alle voertuigen, en de banden worden door heel Europa verkocht op verschillende locaties. Het grootste voordeel van de Dneproshina banden is de lagere prijs en de goede prestaties, die ervoor zorgen dat de band populair is onder de kenners.

Dneproshina banden direct via het internet kopen

Wanneer je op zoek gaat naar banden, heeft de keuze een grote rol op de ervaringen die je hebt tijdens het werken of het rijden. De Dneproshina banden leveren goede prestaties met de juiste bandenspanning en zorgen voor meer grip. Daarbij maakt het niet uit of de banden gebruikt worden op een personenwagen, een terreinwagen of een tractor. Met de banden van Dneproshina weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. En waarom zou je niet: Alle banden zijn tegenwoordig online te bestellen waarna ze aan huis geleverd kunnen worden. Op autobandenmarkt.nl vind je een breed aanbod aan banden voor alle voertuigen, samen met een lange lijst aan samenwerkende bedrijven die de banden en velgen op alle voertuigen kunnen monteren zodat je direct verder kunt.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave