Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Double Star Banden

Double Star

Double Star-banden – originele oplossingen tegen redelijke prijzen

Het budgetmerk Double Star is in handen van de Doublestar Group Corporation, een belangrijk Chinees industrieel consortium. Met een indrukwekkende jaarlijkse productie van meer dan 15 miljoen eenheden, worden Double Star-producten geëxporteerd naar meer dan 140 landen over de hele wereld. In het Verenigd Koninkrijk is de populariteit van het merk de afgelopen jaren gestaag gestegen in de sector van voordelige banden, als gevolg van een goede basisfunctionaliteit en zeer scherpe prijzen. Het belangrijkste voordeel van budgetbanden is dat ze een goed alternatief vormen voor tweedehandsproducten van twijfelachtige herkomst. Slijtage kan worden vermomd door een loopvlakvernieuwing van lage kwaliteit, en na verloop van tijd wordt de effectiviteit van rubbersamenstellingen minder. Kostenbewuste klanten zijn daarom vaak geïnteresseerd in nieuwe banden tegen lage prijzen om veilig elke dag auto te kunnen rijden, en Double Star biedt een goed aanbod aan modellen.

Betrouwbaarheid tegen lage kosten, met Double Star-banden van autobandenmarkt.nl

Double Star-banden zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan vormen, maten en zelfs kleuren. De origineelste productlijn van het merk werd gelanceerd in 2011 en bestaat uit een uniek aanbod aan gekleurde banden voor personenauto's – die verkrijgbaar zijn in blauw, groen, geel en oranje. Uiteraard zijn ook conventionele zwarte banden beschikbaar – het aanbod aan modellen omvat alles van banden voor personenauto's, SUV's en lichte bedrijfsvoertuigen tot banden voor vrachtwagens, bussen, industriële voertuigen, bouwvoertuigen en zware mijnbouwvoertuigen. autobandenmarkt.nl brengt u de meest gunstige aanbiedingen en diensten van hoge kwaliteit. Voor een gratis levering in het Verenigd Koninkrijk bestelt u nu twee of meer Double Star-banden in onze onlinewinkel.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave