Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Falken Banden

Falken

Falken banden

Sinds de eerste Falken band werd uitgebracht in 1983, het bedrijf staat ​​voor de echte straatracen. Vooral om op te merken hebben de uitstekende banden eigenschappen van de Falken Banden, die intens zijn getest in diverse race-omstandigheden - en in de werkelijke races. Falken banden, o.a. in het Japanse GT Cup en de World Rally Championship. Ze hebben zelfs auto's in de traditionele 24 Uur Nürburgring en in de Le Mans .

Falken High-Performance Banden

Dat is waarom is het ook niet erg verrassend dat Falken banden zijn geslaagd in het toepassen van de data die verkregen zijn tijdens de races op de vervaardiging van high-performance straatbanden. Falken Banden bieden uitstekende rij-eigenschappen en optimale voertuigbeheersing bij elke snelheid en op elke straat oppervlakte. Het rubbermengsel, vervolmaakt voor racen, bevordert niet alleen de sport rijden, maar vermindert ook het risico op aquaplaning. Ontwerp en de structuur van het profiel maakt het ook een lage rolweerstand, die voor een bijzonder rijgevoel zorgt. Niet om hen potentieel te noemen voor een lange levensduur en een laag brandstofverbruik - dit zijn ook Falken 's de belangrijkste verkoop punten in de verschillende banden tests.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave