Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Federal Banden

Federal

Federal banden

Federal is een Taiwanese bandenfabrikant. Vooral als het gaat om brede banden is een uitzonderlijk aanbod autobanden beschikbaar. Naast de beste prestaties hebben Federal tyres ook en mooie visuele aantrekkingskracht. Of het nu gaat om snelle en sportieve ritten op autowegen of lange off-road tochten, Federal heeft passende banden voor alle eisen.

Bochtgedrag Federal banden

Onder de kenmerken van Federal banden valt de uitstekende grip op zowel droog als nat wegdek en uitstekend bochtgedrag. Dankzij de verbeterde rubbersamenstelling werd het geluid weer aanzienlijk verminderd. Federal banden bieden ook een zeer hoog rijcomfort bij hoge snelheid. Bovendien garandeert de lage en gelijkmatige slijtage veel kilometers en langdurende kwaliteit.

Federal banden zijn getest

In meerdere tests scoorden Federal banden goede resultaten. Federal banden kregen als oordeel perfecte grip op asfalt en beton evenals een zeer goede grip op losse ondergrond. Bovendien werden de zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding en de hoge slijtvastheid in de positieve evaluaties geroemd.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave