Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Firestone Banden

Firestone

Firestone-banden – hoge kwaliteit, hoge prestaties, veel waar voor uw geld

Firestone is een Amerikaans merk met een speciale plaats in de bandenindustrie door zijn rol als pionier op het gebied van autobanden. Het bedrijf werd opgericht in 1900 en fabriceerde aanvankelijk luchtbanden voor de niet-gemotoriseerde voertuigen die destijds gebruikelijk waren, zoals door dieren voortgetrokken voertuigen en wagons.

Firestone werd al snel één van de grootste bandenleveranciers voor de eerste auto's, en leverde de originele banden voor de legendarische Ford Model T. Sinds 1988 maakt Firestone deel uit van de Bridgestone Corporation, die momenteel beschouwd wordt als 's werelds grootste bandenfabrikant. Het Amerikaanse merk heeft zeker geprofiteerd van zijn samenwerking met de Japanse reus, en hedendaagse Firestone-banden worden gefabriceerd met behulp van de beste beschikbare materialen en technologieën voor het ontwerp, de productie en kwaliteitscontrole. Het aanbod bestaat uit een grote keuze aan modellen en hun varianten voor personenauto's, SUV's, lichte vrachtwagens, lichte en zware bedrijfsvoertuigen en landbouwmachines.

Meer veiligheid, meer comfort, scherpere prijzen – op autobandenmarkt.nl

Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige kwaliteitsbanden? Kijk dans eens naar onze collectie Firestone-zomerbanden. De Firehawk-productlijn omvat een aantal modellen, zoals de veilige, comfortabele en duurzame allroundband TZ300a en de dynamische SZ90μ. Als u goede winterbanden nodig hebt, overweeg dan de Winterhawk 2V EVO, de nieuwe Winterhawk 3 en de nieuwe, van spijkers voorziene Winterforce voor extreme omstandigheden. Maar aan de behoeften van bestelwageneigenaren wordt ook voldaan met de Vanhawk, Vanhawk Winter en Winterhawk C.

Welke Firestone-banden u ook kiest, ze bieden een uitstekende betrouwbaarheid en rijeigenschappen. Bestel er nu twee of meer op autobandenmarkt.nl, en wij zullen ze gratis leveren. Vergeet niet om op de knop ‘Zoek een garage’ te klikken, waarna uw nieuwe Firestone-banden direct bij een garage in uw buurt worden bezorgd!

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave