Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Fulda EcoControl Banden

Fulda EcoControl

De Fulda EcoControl is een betaalbare zomerband die al heeft bewezen wat hij kan in vele tests van autotijdschriften en beroemde Europese autoclubs. Dit model haalde goede scores met zijn uitstekende prestaties op droge en natte wegen en overtuigde door het lage brandstofverbruik. Dit wordt mogelijk gemaakt door het asymmetrische profiel van de band, dat helpt bij het verminderen van de rolweerstand en zo tot een lage CO2-uitstoot leidt. Deze eigenschap gaf deze band zijn naam: EcoControl. De vlakke vorm van de band en het brede loopvlak slijten gelijkmatig, zodat de EcoControl lange tijd en gedurende vele kilometers kan worden gebruikt. De fabrikant verbeterde de plaatsing van de blokken op het loopvlak en verminderde zo het lawaai, om optimaal rijcomfort te kunnen bieden.

Goede scores in bandentesten

Gedurende de ADAC-zomertest van 2012, kreeg de Fulda EcoControl een beoordeling van 1,6 op droge wegen, omdat de band een goede rijstabiliteit, controle en korte remweg toonde. Wat de slijtage betreft, kreeg dit model de hoogste score van 1,0. Profiteer van de kwaliteit en de voordelen van deze zomerband en bestel nu uw eigen Fulda EcoControl op autobandenmarkt.nl. Met gratis levering bij de bestelling van twee of meer banden. Koop nu bij de grootste online bandenhandelaar in Europa.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave