Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Fullrun Banden

Fullrun

Fullrun banden, het Chinese topsegment voor Europa

Fullrun werd in 2003 opgericht als Qingdao Fullrun Tyre Corp. Het werd een label dat vooral opgericht was om kwalitatieve banden te maken voor de bovenste laag van de markt. Dit is goed te zien aan de tientallen patenten die in handen zijn van Fullrun en de hoge kwaliteit van het assortiment dat uitgebracht is onder het label Fullrun banden. Het merk is de marktleider op de Chinese markt op het gebied van banden voor voertuigen die moeten presteren en heeft inmiddels ook flink werk gemaakt van de export. Zo zijn er verschillende certificaten verkregen de laatste jaren en produceert het merk veel bandenafmetingen die niet bij de concurrenten te vinden zijn. Bij Fullrun is de nadruk blijven liggen op innovatie en ontwikkeling, zodat het marktleider kan blijven in China en meer terrein kan winnen in Europa.

Fullrun banden via het internet bestellen

Kwalitatieve banden die na veel onderzoek op de markt gebracht zijn, zijn banden die doorgaans beter presteren dan andere banden. In 2008 moest Fullrun een compleet nieuwe productielocatie opzetten van 300.000 vierkante meter om aan de vraag naar banden te kunnen voldoen, die inmiddels ruim over de één miljoen per jaar ligt. Het brede aanbod aan Fullrun banden met alle verschillende afmetingen heeft ervoor gezorgd dat iedereen een band van dit merk kan vinden voor zijn of haar auto. Dat kan gewoon via het internet uiteraard. Op autobandenmarkt.nl vind je alle banden en velgen, maar ook de servicepartners die de banden en velgen direct voor je kunnen monteren op jouw auto.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave