Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

General Banden

General

Koop kwaliteit, koop General-banden

General Tire is opgericht in 1915 in Ohio, de Verenigde Staten, en was aanvankelijk gespecialiseerd in reservebanden – zoals het General Jumbo-model voor voertuigen zoals de Ford Model T truck, de revolutionaire lagedrukband Balloon Jumbo, en diverse andere innovatieve ontwerpen. Na verloop van tijd werd het bedrijf groter en zijn activiteiten gevarieerder – en raakte het betrokken bij de luchtvaartindustrie, de entertainment- en omroepindustrie en zelfs de vastgoedbranche. Uiteindelijk werd GenCorp de nieuwe naam van de moedermaatschappij in 1984, en werd de bandentak (General Tire) afgestoten.

General Tire werd in 1987 echter gekocht door Continental AG, één van de grootste bandenfabrikanten ter wereld. Vandaag de dag staat dit eerbiedwaardige merk wederom voor innovatie en prestaties. Met ruime middelen voor onderzoek en ontwikkeling en een reputatie voor strenge kwaliteitscontrole is General Tire helemaal in staat om aan de eisen van een steeds veeleisendere markt te voldoen.

Banden die u zult respecteren, van autobandenmarkt.nl

Als u uitstekende winter-, zomer-, of all-seasonbanden voor uw personenauto, SUV of bestelwagen zoekt, bezoek dan autobandenmarkt.nl en kies uit een breed scala aan General-producten. Voor compacte en middelgrote auto's bieden de Altimax Sport- en Altimax Comfort-zomerbanden een uitstekende grip en een lage rolweerstand, terwijl de Altimax Nordic-, Altimax Arctic- en Altimax Winter Plus-winterbanden voor goede tractie en controle in moeilijke winterse omstandigheden zorgen.

Voor eigenaars van SUV's en off-roadvoertuigen biedt de Grabber-productlijn verschillende modellen – banden voor elk terrein en snelwegen, banden voor grind en gematigd off-road rijden, banden voor moeilijk terrein, en de Snow Grabber, om met een 4x4 in de winter te rijden. Bestuurders van bestelwagens zullen de kwaliteiten van de uitstekende Eurovan 2 en de Eurovan Winter zeker op prijs stellen, evenals de uitstekende prijzen op autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave