Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Gerutti Banden

Gerutti

Gerutti banden: prima budget

Alhoewel de naam Gerutti ietwat Italiaans aandoet, is het bandenmerk toch echt van Aziatische komaf. Je kunt hier terecht voor de beste budgetbanden. Het is altijd fijn als je geld kunt besparen, maar nog fijner is als het budgetaspect niet afdoet aan de kwaliteit. De banden worden gemaakt in Indonesië en je kunt bij dit merk terecht voor banden voor allerlei auto’s. Van banden voor een Range Rover tot die van een Volkswagen.

Gerutti banden: de soorten

Gerutti verkoopt verschillende soorten banden, waaronder zomer- en winterbanden.

  • De DS806 is gemaakt voor de nieuwste generatie auto’s. De band is gemaakt voor een beter rijcomfort en heeft ook bij hoge snelheden een uitstekende stabiliteit en wegligging. Ook remt de band uitmuntend, zowel bij droge als natte wegcondities.
  • De DS810 is de perfecte zomerband. De wegligging is met deze band top, net als de grip en de handling op nat wegdek.
  • De DS828 remt uitstekend op nat wegdek en beschermt tegen aquaplaning. Hiernaast heeft deze band precieze stuurreacties.

Op www.autobandenmarkt.nl vind je meer soorten banden van Gerutti. Hier kun je ze ook meteen bestellen. De verzending is bij bestelling van twee of meer banden gratis. Fijn is dat ze meer dan 1500 montagepartners hebben, dus mocht je er niet uitkomen dan weet je wat je te doen staat…

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave