Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Gislaved Ultra*Speed Banden

Gislaved Ultra*Speed, wanneer het om snelheid gaat

Gislaved is een wat minder bekende naam op de Nederlandse markt, maar deze Zweedse bandenproducent heeft al meer dan 110 jaar ervaring achter de naam staan en kan zich daarmee makkelijk met de top meten. Gislaved richt de aandacht vooral op de moeilijkere omstandigheden en gaat de uitdaging graag aan om alle banden te laten voldoen aan de strenge eisen van de Noordse weersomstandigheden. Bij deze producent draait het om constante ontwikkeling en research om zo de uitdagingen van de toekomst ook aan te kunnen, vooral op het gebied van comfort, veiligheid en de perfecte grip, ongeacht hoe het wegdek eruitziet op het moment van rijden. Gislaved werd in 1992 overgenomen door Continental, maar produceert de banden nog altijd onder de eigen naam.

De band die de hoogste snelheden aankan, zonder geluidshinder

Producenten hebben lange tijd moeite gehad met banden die moeten presteren onder hoge snelheid. Deze banden maakten het rijden oncomfortabel, of zorgden voor een hoge mate van geluidshinder waardoor de banden niet goedgekeurd konden worden. De Gislaved Ultra*Speed is de oplossing voor de mensen die tot 300 kilometer per uur optimale prestaties van de band willen zien. De band presteert goed op droog wegdek en heeft een verlaagd geluidsniveau dankzij een aangepast loopvlakpatroon op de band, die de pieken uit het geluid zal halen. Het is tegelijkertijd ook een duurzame band, met een langere levensduur. De Gislaved Ultra*Speed is online te bestellen op autobandenmarkt.nl, het prijswinnende platform voor banden en velgen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave