Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Goodride SW608 Banden

Goodride SW608: een prima winterband

De Goodride SW608 is een winterband die perfecte controle heeft onder alle winterse omstandigheden. Van sneeuw tot ijzel en hagel. Dit komt door het bandenprofiel. De brede, dwarse profielgroeven zorgen voor zeer goede grip op besneeuwde wegen vol ijs. Ook zorgen de profielgroeven ervoor dat water en sneeuw snel worden afgevoerd waardoor de kans op aquaplaning minimaal is. Daarnaast verbetert het rubbermengsel de grip en het remvermogen. De Goodride SW608 zorgt ook voor een laag brandstofverbruik en een hoge kilometrage. Dit komt door de rubbersamenstelling. Deze zorgt voor een lagere rolweerstand. De banden rijden comfortabel en produceren haast geen geluid.

Meer informatie over winterbanden

Winterbanden in dezelfde maat als zomerbanden hebben dezelfde bandenspanning nodig. Weet je niet wat de bandenspanning is? Kijk dan in het onderhoudsboekje, aan de binnenkant van de bestuurdersdeur of in de tankdop. Wel moet je de bandenspanning bij winterbanden vaker controleren. De bandenspanning wordt lager als de temperatuur daalt. Winterbanden moeten minimaal een profieldiepte hebben van vier millimeter. Je kunt dit meten met de TWI (Tread Wear Indicator) en WWI (Winter Wear Indicator). Deze staan op de zijkant van de band aangegeven. Daarbij staan zogenoemde profieldieptemeters, naast de hoofdgroeven van de band. Als je banden zijn versleten tot op de WWI weet je dat je hem moet vervangen.

Bestel Goodride SW608 winterbanden

De Goodride SW608 winterbanden zijn van prima kwaliteit en scoren op alle vlakken een ruime voldoende. Bestel ze op autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave