Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 Banden

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 is ontwikkeld met de Active Braking technologie. Dit concept maakt een maximaal contact van de band met de weg mogelijk. Toen TVSD Automotive deze band - naast premium banden van andere fabrikanten - eind 2010 op een Audi Q7 monteerde en de remweg vergeleek, had de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 een drie meter kortere remweg op natte wegen (remmen van 80 km/u naar 20 km/u) en een twee meter kortere remweg op droge wegen (remmen van 100 km/u naar 20 km/u), wat wil zeggen dat de auto sneller stopte dan de concurrenten.

Altijd goede grip en tractie

In aanvulling hierop is het loopvlak van de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 vervaardigd met behulp van een innovatieve silicaverbinding, die in alle weersomstandigheden zorgt voor een betere grip en tractie. Dit zorgt voor een betrouwbare controle op zowel natte als droge wegen. Door zijn zeer stijve structuur biedt de band een opmerkelijke controle, ook bij hoge snelheden. Hij doet het ook goed bij het remmen. Mercedes gebruikt de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 niet voor niets voor de basisuitrusting van het model CLS. De Eagle F1 Asymmetric 2 gebruikt de FuelSaving technologie van Goodyear. Het gewicht van de band is zodanig teruggebracht dat de rolweerstand ook tot een minimum is beperkt en het loopvlak van silica vermindert de warmteontwikkeling, wat leidt tot minder CO2-uitstoot.

De winnaar in tests is de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

In de zomerbandentest van 2013, verklaarde de redactie van het vakblad "Sportauto" dat de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 uitstekende rijeigenschappen heeft. Zijn vermogen om de kans op aquaplaning te verminderen werd in dezelfde mate geprezen als de kortere remafstanden en controle in bochten, waar de band goed presteerde op een natte ondergrond. Geen enkele concurrent kon deze band bijhouden. In hetzelfde jaar analyseerde de ADAC de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 ook. Hier scoorde de band de hoogste cijfers voor controle onder droge omstandigheden. De minimale slijtage werd ook opgemerkt. Dit geeft de band een langere levensduur, wat positief is voor uw budget. De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 is een goed uitgebalanceerde band die uitstekend scoort op alle gebieden die voor veiligheid relevant zijn. Wat de kosteneffectiviteit betreft, pleit veel in het voordeel van deze zomerband, die in vele tests topscores behaalde. Bestel deze winnaar vandaag nog op autobandenmarkt.nl. De band is beschikbaar in vele maten voor vele automodellen. Naast de lage prijs bieden wij ook gratis levering bij een bestelling van 2 of meer banden.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave