Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Goodyear Vector 4 Seasons Banden

Goodyear Vector 4 Seasons- banden voor alle seizoenen

Met de Goodyear Vector 4 seasons banden kunt u het gehele jaar door veilig van uw auto genieten. Dankzij de weather reactive technologie hebben de Goodyear banden een goede grip op het wegdek, ongeacht de tijd van het jaar. Dit is te danken aan het SmartTRED ontwerp dat gebruik maakt van specifieke profielzones die zich aan het weg oppervlak aanpassen. Deze banden beschikken tevens over dicht op elkaar geplaatste 3D lamellen voor een goede tractie op sneeuw en ijs. De banden zijn dan ook gecertificeerd met het sneeuwvlok symbool, dat betekent dat ze voldoen aan de officiële eisen voor speciale winterbanden. Het spreekt voor zich dat deze banden een uitstekende grip op nat wegdek hebben. Met deze Goodyear banden hoeft u niet meer te wisselen tussen zomerbanden en winterbanden.

Bestel hier uw Goodyear banden

Bestel uw Goodyear banden hier op autobandenmarkt.nl zodat u van nu af aan veilig alle seizoenen van uw auto kunt genieten. De Vector 4 banden geven u het hele jaar door uitstekende prestaties ongeacht het seizoen. Tevens bieden ze goede tractie voor alle weg omstandigheden, verwacht en onverwacht. De banden zijn zeer milieu vriendelijk en besparen u brandstof. Wij leveren gratis vanaf 2 banden. Wist u dat we daarnaast meer dan 1500 professionele montagepartners hebben? Er is er dus altijd één ergens bij u in de buurt. Bovendien loopt u met ons 30 dagen retourbeleid geen risico. Voor vragen kunt u tevens gebruik maken van onze terugbel service. Bestellen kan heel eenvoudig online via het keuzemenu op de website. Wij zijn Europa's grootste online bandenhandelaar zodoende bent u bij ons altijd in goede handen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave