Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Haida Banden

Haida

Haida banden: goedkoop en betrouwbaar

Nog nooit van het bandenmerk Haida gehoord? Dan komt daar nu verandering in! Haida banden zijn budgetbanden die geschikt zijn voor verschillende voertuigen, van auto’s tot aan busjes en 4x4’s. De banden zijn een goede optie als je op zoek bent naar een band met prima prestaties voor weinig geld. De Haida banden zijn beschikbaar in verschillende bandensoorten: allseasonsbanden, winterbanden en zomerbanden.

Verschillende bandensoorten

De verschillen voor jou uitgelicht.

- Winterbanden: deze zijn speciaal gemaakt voor winterse weersomstandigheden. De banden hebben een zachte rubbersamenstelling, dit biedt extra grip op ijzige wegen. Je herkent de winterbanden door de letters M+S (Mud+Snow) of door een symbool met een ijsberg en sneeuwvlokje. Wanneer je een fervent wintersporter bent, is het van belang om winterbanden aan te schaffen. Vooral omdat het in veel wintersportlanden een vereiste is.

- Zomerbanden: zomerbanden zijn, voor jawel, de zomermaanden. De rubbersamenstelling is harder dan dat van de winterband. Dit zorgt er mede voor dat de banden minder snel slijten en de auto harder kan rijden en sneller kan remmen.

- Allseasonsbanden: deze banden hebben zowel eigenschappen van een winterband als een zomerband. Maar je levert wel wat kwaliteit in. Zo zullen allseasonsbanden wat minder grip hebben in de winter en de banden zullen iets sneller slijten.

Bestel Haida banden

Toe aan een prima prijs/kwaliteitsband? Dan ben je bij Haida aan het juiste adres. Bestel de banden gemakkelijk en snel op autobandenmarkt.nl. Bij bestelling van meer dan twee banden is de levering gratis.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave