Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Heidenau Banden

Heidenau

Heidenau Banden

Heidenau is niet alleen een stad in het Ertsgebergte, het is ook een bekende fabrikant van banden voor tweewielers. Met name motorrijders zijn fan van dit Saksische merk en waarderen de banden om hun hoge kwaliteit. Het bedrijf begon in de jaren 1940 als een producent van gegoten rubberonderdelen, voordat de productie zich richtte op auto- en fietsbanden. Het merk behoorde tijdens de jaren van de DDR toe aan het staatsbedrijf Pneumant, totdat het na de val van de muur opnieuw zelfstandig werd.

Winterbanden voor motoren

Een aantal van de meest bekende voertuigen uit de DDR, waaronder de Simson bromfietsen en de Trabant, bewoog zich voort op Heidenau banden. Het bedrijf produceert vandaag de dag nog steeds banden voor deze merken, maar is nu gespecialiseerd in de niche van winterbanden voor motorfietsen en bromfietsen en fabriceert het banden voor crossmotoren, Enduro motoren en voor gewone motoren. Het assortiment omvat een totaal van ongeveer 500 producten.

Heidenau winterbanden, zoals de all-terrain K37 Silica voor de winter, zijn net zo populair als de tourband K65, die wordt verkocht in verschillende breedtes als voor- en achterband. Heidenau banden blijven niet beperkt tot tweewielers: het bedrijf maakt ook banden voor industriële en agrarische voertuigen, karts en klassieke auto's en fabriceert binnenbanden en buitenbanden voor circuitraces. Echter, de nadruk ligt op de snelle motoren. De Slick met een laag profiel is ideaal voor races en is ontworpen voor korte opwarmtijden en snelle ronden, terwijl het prominente loopvlak van de K42 is ontwikkeld om voldoende grip te garanderen, zowel op als naast de weg. De K70 motorcross-band met een zelfreinigende loopvlak is een geweldige optie voor zwaar terrein.

Bandenservices:

Autobandenmarkt.nl heeft Heidenau banden voor motorfietsen op voorraad, naast vele andere producten van Heidenau. Kies uw gewenste bandenmaat en snelheidsindex om alle banden te bekijken die aan uw eisen voldoen. U zult profiteren van onze goede prijs-kwaliteitverhouding en als perfect beoordeelde klantenservice en krijgt uw banden ook gratis bezorgd op een adres van uw keuze. Bekijk ons grote netwerk van servicepartners, ze zullen u graag helpen om uw banden te monteren en/of op te slaan.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave