Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Import Banden

Import banden vergroten de keuze voor de automobilist

Tegenwoordig is het gemakkelijk om alle producten wereldwijd te verkopen. Dit heeft ervoor gezorgd dat de prijzen van bepaalde producten ineens veel lager zijn, omdat ze in andere werelddelen goedkoper gemaakt kunnen worden. Voor de autobandenmarkt is het een tweedelig verhaal. De gemiddelde prijs van de banden ligt iets lager bij de Import banden, maar in de meeste gevallen kiezen de mensen voor deze banden vanwege de kwaliteit. Waar de banden uit Azië en Amerika voorheen verloren van de Europese banden, zijn er nu merken van Import banden die de eigen markt weten te verslaan op het gebied van onderzoek, research en innovatie. Het kiezen voor banden uit het buitenland draait dus lang niet altijd om de prijs, in veel gevallen zijn de prestaties van deze banden simpelweg beter.

Import banden bestellen via het internet

Het bestellen van autobanden uit andere werelddelen kan een uitdaging zijn. De banden moeten namelijk voldoen aan de nationale eisen in het land waar de winterbanden en zomerbanden gebruikt worden. Hiervoor zijn verschillende labels en certificaten. Op deze website vind je uitsluitend de banden die gebruikt mogen worden in Nederland. Houd altijd de goede bandendimensie aan, deze vind je op de buitenzijde van de huidige banden. Let ook op de juiste bandenspanning. De juiste bandenspanning zorgt ervoor dat de band optimaal kan presteren en de beste veiligheid kan bieden tijdens het rijden. Alle import banden zijn direct te bestellen via autobandenmarkt.nl, waar je niet alleen aantrekkelijke prijzen vindt, maar ook korte levertijd en uitstekende service.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave