Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Jinyu Banden

Jinyu

Jinyu banden – kosteneffectieve en betrouwbare oplossingen voor effic

De Jinyu Tire Group Co. Ltd. is een Chinese fabrikant en ontwikkelaar van radiaalbanden die in 1995 is opgericht.  Jinyu banden voldoen volledig aan de strenge Britse en Europese regelgeving en een van de belangrijkste verkoopargumenten van deze banden is de waarde die zij bieden voor hun prijs. De huidige catalogus bevat diverse modellen zomer-, winter- en all-season banden voor personenauto's en SUV's, allemaal verkrijgbaar in verschillende maten en tegen zeer concurrerende prijzen op autobandenmarkt.nl

Een kleine investering met grote voordelen

Onze online winkel biedt een scala aan Jinyu banden met veilige, efficiënte rijeigenschappen en prijzen die u zeker zullen verbazen. De Jinyu YH11 is een veelzijdige all-season band voor kleine en compacte auto's en SUV's, die een goede mobiliteit binnen een breed temperatuurbereik garandeert, in diverse weersomstandigheden. De YH12 zomerband voor kleine en compacte personenauto's garandeert ook veilig rijgedrag en heeft all-weather eigenschappen. De YS71 is een stedelijke SUV-band die zich richt op duurzaamheid en tractie in ongunstige omstandigheden en heeft een M + S (modder en sneeuw) loopvlakpatroon. De YU61 is speciaal ontworpen voor sportauto's en de YW51 is een winterband die in de slechtste weersomstandigheden goed presteert. Bestel deze banden nu op autobandenmarkt.nl en profiteer van onze gratis levering en een uitstekende klantenservice!

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave