Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Kelly Banden

Kelly

Kelly banden, prestaties in de Nederlandse seizoenen

Kelly-Springfield Tire Company is een van de oudste bandenfabrikanten van Amerika, al werd het bedrijf in 1899 overgenomen door Michelin waarna er een nieuwe start gemaakt werd op een nieuwe locatie. In 1935 zou ook dit onderdeel van Kelly overgenomen worden, ditmaal door Goodyear, maar het zou zestig jaar duren voordat Kelly echt op zou gaan in Goodyear en het hoofdkantoor zou verplaatsen naar Ohio. In de tussentijd is Kelly aanzienlijk gegroeid, zijn er meer productielocaties bijgekomen en zijn er duizenden mensen aan het werk voor dit bandenmerk. In Amerika is het merk bijzonder groot, maar ook in Europa is veel vraag naar de Kelly banden, vooral omdat de naam Goodyear op de achtergrond het altijd goed doet. Hierdoor heeft Kelly aantrekkelijke prijzen, een goede naam en prima prestaties voor de Nederlandse weggebruikers.

Kelly banden tegen aantrekkelijke prijzen

Het voordeel van de Kelly banden is dat deze banden uitvoerig getest zijn en goed presteren in de Nederlandse seizoenen. Een ander voordeel is dat er veel verschillende soorten en afmetingen te vinden zijn, waarmee het makkelijker wordt om een band te vinden voor jouw auto. Controleer de maat van de huidige banden voordat je zomerbanden bestelt. Houd na het vervangen van de banden de bandenspanning goed in de gaten. Op die manier is het voor de band makkelijker om de beste prestaties te leveren op het gebied van remweg, veiligheid, brandstofverbruik, maar ook het comfort in de auto door de geluidsoverlast van de banden te reduceren. Alle banden zijn direct te bestellen op autobandenmarkt.nl, waar korte levertijden en goede servicepartners goede redenen zijn om direct een bestelling te plaatsen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave