Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

King Meiler Banden

King Meiler

King Meiler banden, een goede budgetband die presteert

King Meiler banden zijn niet direct de meest verkochte banden wereldwijd. Het merk is redelijk onbekend in Nederland en dat is interessant, want het is een Duits merk met een redelijk grote naam. Het is vooral bekend geworden om de lage prijzen, die ook direct een pijler van het bedrijf vormen. De overige pijlers van het bedrijf bestaan uit het maken van banden die de veiligheid van de inzittenden kunnen garanderen, en banden die op een milieubewuste manier gefabriceerd worden. Daarmee weet de rubberproducent zich al snel in de kijker van de huidige consument te spelen, zeker met de prijzen die lager dan gemiddeld zijn, waardoor het ook daadwerkelijk interessant kan worden om nieuwe banden aan te schaffen voor de auto.

King Meiler banden – Online bestellen en snel in huis!

De veiligheid van een auto en het comfort tijdens het rijden, worden slechts gedeeltelijk bepaald door de auto zelf. De keuze voor de velgen en banden is belangrijk wanneer de auto maximaal moet kunnen presteren. Met de King Meiler banden heb je de maximale prestaties, maar niet tegen de maximale prijs. De banden zijn uitvoerig getest, maar zijn tegelijkertijd bijzonder betaalbaar gehouden zodat het ook haalbaar wordt om ineens vier banden tegelijkertijd te vervangen. De King Meiler banden zijn online te bestellen, en wanneer je deze snel in huis hebt, weet je zeker dat je weer snel veilig en comfortabel de weg op kunt. Bestel je de banden via autobandenmarkt.nl, dan weet je zeker dat je de banden snel geleverd zal krijgen, want hier zijn de levertijden aanzienlijk korter dan gemiddeld!

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave