Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Kleber Banden

Kleber

Kleber-banden – vertrouwen en loyaliteit

De lange geschiedenis van Kleber begint in 1910 met de oprichting van de fabriek ‘Société Française B.F. Goodrich’ in Colombes, Frankrijk. In 1945 verhuist het bedrijf naar Avenue Kleber, Parijs, en wordt de naam veranderd in Kleber-Colombes. Vandaag de dag maakt het bedrijf deel uit van de Michelin-groep, die in de top drie bandenfabrikanten ter wereld staat. Kleber biedt betrouwbare kwaliteitsproducten – tegen scherpe prijzen – te vinden op autobandenmarkt.nl.

Gedurende zijn meer dan 100-jarige bestaan kende Kleber verschillende technologische mijlpalen. Een voorbeeld is de lancering van de eerste autoband zonder binnenband in 1951. In 1960 vertoont de geavanceerde V10-band ook zeer innovatieve functies, door een radiaal karkas en een band van textiel te gebruiken. In 1969 gaan Kleber-banden sneller dan ooit tevoren, doordat ze het legendarische, supersonische passagiersvliegtuig Concorde uitrusten.

Geniet van de voordelen van de kwaliteit van Kleber op autobandenmarkt.nl

Klebers ‘prêt-à-porter’ zomercollectie biedt rijcomfort en veiligheid, evenals een uitmuntende slijtvastheid, met de Dynaxer HP3-lijn. Als u winterbanden nodig hebt die u in alle weersomstandigheden gemoedsrust bieden, dan zijn de Krisalp HP2-winterbanden een geweldige keuze om op gladde oppervlakken op de juiste koers te blijven. Geeft u misschien de voorkeur aan all-seasonbanden? De Quadraxer-productlijn biedt vertrouwen in alle weersomstandigheden, en zijn veelzijdigheid vertaalt zich naar nog meer waar voor uw geld.

Voor de drukke ondernemer zijn uitstekende bestelwagenbanden beschikbaar in zomer- en wintervarianten – respectievelijk de Transpro en de Transalp. Bestel ze nu en profiteer van de kwaliteit van Kleber-banden tegen onklopbare prijzen, alleen op autobandenmarkt.nl. Wij bieden een gratis levering in het Verenigd Koninkrijk als u twee of meer banden bestelt, en voor uw gemak bieden we een uitgebreid netwerk van garages voor de bandenmontage.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave