Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Kumho Banden

Kumho

Kumho banden

Kumho is een Zuid-Koreaanse bandenfabrikant die is de productie van banden voor een betaalbare prijs-prestatieverhouding.Sinds de jaren 1960. Ervaringen van het bedrijf is afkomstig vooral van het racen! Kumho banden zijn sinsdien geweest een deel van de apparatuur bij de 24-uurs race van Le Mans.
Het feit dat Kumho het merk heeft gevestigd als een van de top 10 grootste bandenfabrikanten in de afgelopen jaren blijkt dat Kumho banden hebben bewezen zich ook heel goed te draaien op alle andere wegen.

TOP grip met Kumho banden

Kumho banden vertonen een verbeterde rolweerstand, dus een zeer hoge gladheid tijdens het rijden. Bovendien, Kumho banden blinken met goede grip op droge en natte wegdek en zeer nauwkeurige stuurgedrag. Dankzij het loopvlakprofiel, wordt vocht zeer goed verspreid, die aanzienlijk verbetert de veiligheid en voorkomt aquaplaning.

Kumho banden in beoordelingen

In de afgelopen jaren hebben Kumho banden geraakt in het nieuws met goede recensies. In 2012, wanneer het werd getest door Duitse tijdschrift "Auto Zeitung", Kumho banden overtrof zelfs producten van bekende merk fabrikanten als het ging om rijgedrag op een vochtige wegdek!

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave