Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Kumho Ecsta Le Sport KU39 Banden

Kumho KU39

De Kumho KU39 is een moderne, zeer goed presterende band met een innovatieve silica-samenstelling. Dit zorgt niet alleen voor extra sterke rijeigenschappen op droge en natte wegen, maar ook voor een lager brandstofgebruik. De band heeft een lagere rolweerstand, een belangrijke factor als het gaat om het besparen van geld en het beschermen van het milieu. Omdat de KU39 is goedgekeurd voor snelheden tot 300 km/uur, wordt de band vooral gekocht voor voertuigen in de midden- en hogere klasse, maar hij is ook geschikt voor eigenaars van sportauto's. Zij weten dat de zomerband zelfs bij hoge temperaturen betrouwbaar is.

Dit is bevestigd door de resultaten van de ADAC-zomerbandentest van 2013. Hier scoorde de Kumho KU39 goed dankzij de korte remweg. Om schade aan de velgen te voorkomen, heeft de Kumho KU39 een beschermende rand. Deze zomerband is verkrijgbaar op autobandenmarkt.nl in maten variërend van 16 tot 20 inch. Hier kunt u deze goed uitgebalanceerde band tegen een geweldig voordelige prijs bestellen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave