Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Kumho Ecsta SPT KU31 Banden

Kumho Ecsta SPT KU31: een heerlijk sportieve zomerband

De Kumho Ecsta SPT KU31 een sportieve zomerband, want bij hoge snelheden blijft hij zijn goede grip behouden. Het bandenprofiel bestaat uit gladde ribben en diepe groeven in de lengterichting met daarbij schuine groeven. Samen zorgen zij voor een goede grip en perfecte handling in bochten. Daarnaast zorgen de schuine groeven voor een verminderde kans op aquaplaning. Het bandenprofiel is richtingsgebonden waardoor je gedurende de rit een hoge stabiliteit ervaart. Het geluidsniveau is laag wat het rijcomfort ten goede komt. Bij dit alles heeft de Kumho Ecsta SPT KU31 een aangename prijs. Koop deze fijne zomerband gemakkelijk en snel op autobandenmarkt.nl. Dit is Europa’s grootste online bandendealer, er zijn zo’n 1500 montagepartners bij aangesloten. Daarom kunnen de banden naar jou, maar ook naar een van hen toe worden gestuurd. Dan worden ze meteen goed en wel gemonteerd. De levering is bij bestelling van twee banden of meer helemaal gratis.

Waarom kies je voor zomerbanden?

Zomerbanden zijn de meest verkochte banden en worden dus ook het meeste gemonteerd. Het is niet zo gek dat ze daarom in alle maten verkrijgbaar zijn en een zachter prijsje hebben dan bijvoorbeeld winterbanden. Zomerbanden hebben goede rijeigenschappen en je ervaart de vele voordelen al bij temperaturen boven de zeven graden. Zomerbanden hebben dan meer grip en een verkorte remweg. Het rubber is gemaakt van harder materiaal waardoor de band minder snel slijt.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave