Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Matador Banden

Matador

Matador banden– waardeer wat ze allemaal te bieden hebben

Matador is een gerenommeerde Slowaakse bandenfabrikant die haar producten wereldwijd naar meer dan 80 landen, waaronder Duitsland, de UK, de US en Rusland, exporteert. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis, die begon in 1925, en is vandaag de dag eigendom van Continental AG, één van de grote namen in de bandenindustrie.

Matador banden vallen in de gemiddelde prijsklasse en vormen een belangrijk onderdeel van de strategie van de Continental Group om in deze marktsector te concurreren. Door deel uit te maken van de Continental Group, kreeg Matador toegang tot middelen om de productiecapaciteiten uit te breiden en tot de nieuwste technologieën, waardoor de huidige Matador banden zeer concurrerend zijn wat betreft kwaliteit en prijs. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder banden voor personenwagens, SUV's, lichte vrachtwagens, vrachtwagens en off-road banden.

De kwaliteit die u verdient, tegen een zeer redelijke prijs

Matador zomerbanden streven ernaar om alle automobilisten te behagen, in welk voertuig ze ook rijden. De Matador MP16 Stella 2 biedt veiligheid en goedkoop rijden voor kleine en compacte auto's, de MP44 Elite 3 is een comfortabele, goed uitgebalanceerde optie voor middelgrote en grote auto's en de MP46 Hectorra 2 is ontworpen om goed te presteren onder sport- en luxe wagens. De Matador MP52 Nordicca Basic en MP59 Nordicca zijn uitstekende opties voor mensen die betrouwbare winterbanden nodig hebben en de MPS320 Maxilla biedt veel comfort en goed weggedrag voor bestelwagens. Op autobandenmarkt.nl hebben we een grote verscheidenheid aan Matador-banden in verschillende maten, geschikt voor bijna elk voertuigmerk of model, tegen onklopbare prijzen. Bestel nu en geniet van de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een geweldige klantenservice!

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave