Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Maxxis MA 1 Banden

Maxxis MA 1, de goedkope zomerband

Maxxis lijkt een minder bekende naam onder de bandenproducenten, maar het merk staat stevig in de top 10 wereldwijd en levert banden aan maar liefst 170 landen. Daarnaast levert Maxxis banden aan verschillende autoproducenten, die de banden origineel op de Volkwagens, Nissans en Ford auto’s plaatsen wanneer ze de fabriek uitrollen. Maxxis heeft op dit moment meer dan 30.000 mensen aan het werk en is de laatste jaren flink in de groei geweest, waarmee het bedrijf naar alle waarschijnlijkheid alleen maar verder zal blijven groeien de komende jaren. Zeker wanneer het budgetbanden blijft maken met goede eigenschappen.

De Maxxis MA 1, een budgetband voor bijna alle personenauto’s

De Maxxis MA 1 is een speciale band. De band is voorzien van twee metalen strips die ervoor zorgen dat de levensduur van de band verlengd wordt ten opzichte van budgetbanden van de concurrentie. De band is beschikbaar in zoveel dimensies dat deze band op bijna elke personenwagen geplaatst kan worden, tegen een lage prijs. De band heeft extra groeven voor het afvoeren van water, zodat aquaplaning een stuk minder waarschijnlijk wordt met deze banden. Dat maakt de Maxxis MA 1 niet alleen veiliger, het zorgt ook voor meer comfort tijdens het rijden omdat de wegligging beter is. Daarnaast is de band bijzonder prettig aan de oren: De band maakt minder geluid dan de gemiddelde band. De Maxxis MA 1 is direct online te bestellen via autobandenmarkt.nl, de webwinkel met servicepartners door heel Europa, die meer dan 25.000 banden op voorraad heeft.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave

^