Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Maxxis Pro R1 Banden

Voordelige keus: de Maxxis Pro R1 zomerband

Op zoek naar nieuwe zomerbanden? De Maxxis Pro R1 is een voordelige keuze als je je winterbanden weer gaat omwisselen. De samenstelling van het rubber van de Pro 1 is speciaal gemaakt voor gebruik in de zomer. De grip op nat wegdek is verbeterd waardoor je auto een kortere remweg heeft in regenachtig weer. Een ander pluspunt is dat deze band een lange levensduur heeft en daardoor vele kilometers mee gaat. Het profiel is speciaal geschikt voor met name rijden op droog wegdek, maar daarbij geeft deze band ook een prima grip op de weg na een kleine regenbui.

Maxxis Pro R1 zomerbanden: voordelige keus

Als je winterbanden weer van je auto af kunnen en je wilt niet teveel uitgeven aan je nieuwe autobanden, dan is de Pro1 zomerband een economische keuze. Deze autoband is op autobandenmarkt.nl verkrijgbaar in diverse velgmaten waaronder r17 en r18. Je vindt de velgmaat op de zijkant van je autoband of in de technische specificaties van je auto. Met deze maat en onze handige zoekfunctie heb je snel je nieuwe bandenset gevonden en besteld. Voor de montage kun je terecht bij één van onze montagepartners die verspreid door heel Nederland gevestigd zijn.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave