Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Michelin Agilis+ Banden

Michelin Agilis+ banden voor uw bestelwagen

Michelin banden behoren tot de beste banden ter wereld. Op uw eigen auto gebruikt u ze natuurlijk, maar waarom niet ook op uw bestelwagen? Met de Michelin Agilis+ geeft u uw bestelwagen een belangrijke upgrade. De Agilis+ is een zeer robuuste band. Zo zijn de zijwanden gemaakt uit een unieke rubber samenstelling die is overgenomen uit vrachtwagenbanden, dit maakt ze enorm slijtvast. Deze nieuwe generatie heeft tevens een betere grip op nat wegdek dat zorgt voor een 2 meter kortere remweg. En de lage rolweerstand kan u tot wel 150 liter brandstof besparen. De verstevigde velgen bieden extra bescherming tegen ruw rijden.

Michelin banden nu online te bestellen

Uw nieuwe Michelin banden bestelt u nu heel gemakkelijk op autobandenmarkt.nl. Uw bestelwagen wordt natuurlijk veel gebruikt, zodoende zijn veiligheid en prestaties van hoog belang. Met de Michelin Agilis+ geeft u uw bestelwagen een belangrijke upgrade die u tevens geld kan besparen middels lagere brandstofkosten. Bestelt u heel eenvoudig online en profiteer van de vele voordelen. Zo bezorgen wij vanaf 2 stuks als gratis. En altijd bij een montagepunt bij u in de buurt, wij hebben meer dan 1500 montagepartners verspreid over het hele land. U beperkt graag uw risico? Wij hebben een 30 dagen retourbeleid, zodoende loopt u geen enkel risico.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave