Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Michelin Alpin A3 Banden

Michelin Alpin A3

De Michelin Alpin A3 is een uitstekende winterband die de voorbije jaren de verwachtingen van veel bestuurders wist in te lossen. ADAC heeft hem getest in 2008, en beoordeelde de prestaties als “goed” tot “zeer goed” – op een droge weg liet hij de andere banden achter zich. U kunt dit profiel tegen een betaalbare prijs bestellen op autobandenmarkt.nl. Het mengsel van het loopvlak van de Alpin A3 is een speciaal mengsel van zonnebloemolie waardoor de grip op natte wegen en de stabiliteit in bochten verbeteren. Daarnaast verbetert deze technologie ook de remafstand. Samen met de vinnen in twee richtingen leiden al deze eigenschappen tot een goede grip op met sneeuw bedekte pistes.

In onze webwinkel kunt u de Michelin Alpin A3 en andere modellen winterbanden van Michelin bestellen – gratis levering is inbegrepen bij bestellingen van twee of meer banden.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave