Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Michelin Alpin A4 Banden

Michelin ALPIN A4

Bent u op zoek naar een uitstekende winterband met een hoog veiligheidsniveau op natte en besneeuwde wegen? Dan zou de Michelin Alpin A4 uw eerste keus moeten zijn; dit model geeft meer houvast op sneeuw en ijs, korte remafstanden en een stabiele besturing in alle weersomstandigheden – al deze kwaliteiten zijn te danken aan zijn speciale profielmix, “Helio Compound +” genaamd. De Alpin A4 gaat langer mee dan zijn concurrenten, tot 35% kilometers meer.

Alpin A4 - Milieuvriendelijke band

Op de zijkant van de Michelin Alpin A4 vindt u het "GREEN X" kenteken – wat voor verhoogde energie-efficiëntie staat. De bandenfabrikant heeft deze profielen op een speciale manier ontworpen zodat ze minder rolweerstand bieden – en zo het brandstofverbruik en de uitstoot van CO2 drastisch verminderen. Vandaag de dag zou een winterband zuinig en milieuvriendelijk moeten zijn. Bovendien levert hij ook betere prestaties, waaronder tot 10 procent meer tractie bij starten op ijs dan zijn voorgangers, de MICHELIN Primacy Alpin A3 en de PA3.

Bestel uw testwinnaar bij autobandenmarkt.nl

De Michelin Alpin A4 is verkrijgbaar in maten van 14 tot 17 inch, en hij is bij ons verkrijgbaar aan een aantrekkelijke prijs op autobandenmarkt.nl – haal nu de testwinnaar in huis! Daarnaast kunt u het adres van uw montageatelier vermelden zodat we de banden rechtstreeks daar naartoe kunnen verzenden – de levering is gratis bij bestellingen van twee of meer banden.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave

^