Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Michelin Pilot Sport 3 Banden

Michelin Pilot Sport 3

De Michelin Pilot Sport 3 is een premium zomerband die is ontworpen om aan de hoogste eisen voor een product uit deze kwaliteitsklasse te voldoen. Het is een bijzonder betrouwbare partner op natte wegen, het bandenprofiel voert de waterfilm op het asfalt op efficiënte wijze af. Het water wordt weggeleid van het contactoppervlak met de weg en zo wordt de kans op aquaplaning sterk verminderd. De toegepaste moderne technologieën verzekeren een bijzonder goede wegligging in scherpe bochten, evenals een uitstekende wendbaarheid en een korte remweg.

Milieuvriendelijke zomerbanden

De zijwand van de Michelin Pilot Sport 3 toont trots zijn "GREEN X"-markering. Die staat voor milieuvriendelijkheid, met name als gevolg van een lager brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot. Dit is de eerste sportband die dit symbool ooit mocht dragen. De speciale rubbersamenstelling vermindert het brandstofverbruik, maar zorg er ook voor dat de Michelin Pilot Sport 3 langer meegaat, dankzij een verminderde weerstand en minder slijtage. Deze samenstelling, Green Power Compound, genaamd, is niet alleen goed voor het milieu, maar heeft ook geleid tot mooie resultaten in de autosport: de band was betrokken bij maar liefst 18 overwinningen in de Le Mans 24-uurs-race.

Uitmuntende testresultaten voor de Michelin Pilot Sport 3

Het is geen wonder dat de Michelin Pilot Sport 3 ook goed scoorde in tests van de gespecialiseerde media. In de zomerbandentest van 2013 van "Sportauto magazine", waarin tien 225/40 R18 banden van verschillende merken getest werden, maakte de band indruk door de hoge stuurprecisie (geen andere band slaagde er in een hogere score te halen) en haalde de overwinning in het sportieve rijden op een droge baan, door het beter te doen dan zijn concurrenten. Ook haalde de band bij bijna alle testcriteria het maximale aantal punten. Ook is bewezen dat de band zijn vorm behoudt in scherpe bochten, en zelfs het snelle rijden op natte wegen gaat moeiteloos. In hetzelfde jaar liet de ADAC bandentests soortgelijke resultaten zien. De Michelin Pilot Sport 3 bleek een "goed uitgebalanceerde band" te zijn en het "bijzonder goed te doen in de regen". Ook op het gebied van slijtage en brandstofverbruik waren de prestaties overtuigend.

De Michelin Pilot Sport 3 is verkrijgbaar in vele maten, de binnendiameters variëren van 15 tot 20 inch. Op autobandenmarkt.nl, kunt u de band bestellen tegen een zeer aantrekkelijke prijs, en u kunt een garage als leveringsadres kiezen als u dat liever wilt. Op die manier hoeft u uw nieuwe banden niet zelf naar de garage te brengen. Bestel deze zomerbanden van hoge kwaliteit vandaag nog en laat ze gratis leveren door er minstens twee te kopen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave