Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Michelin Remix Banden

Michelin Remix

Michelin Remix Banden bieden een innovatieve en duurzame oplossing voor vrachtwagenbanden. Deze banden maken deel uit van het Michelin Remix-programma, dat gericht is op het hergebruiken en vernieuwen van gebruikte banden, met als doel de levensduur van banden te verlengen en de impact op het milieu te verminderen.

Het Remix-proces begint met het verzamelen van gebruikte Michelin banden. Deze banden worden zorgvuldig geïnspecteerd en geselecteerd op basis van hun geschiktheid voor vernieuwing. Vervolgens ondergaan ze een grondige reiniging en worden ze ontdaan van oude loopvlakken.

Het vernieuwingsproces van Michelin Remix Banden omvat het aanbrengen van een nieuwe loopvlaklaag op de bestaande karkasstructuur. Deze nieuwe loopvlaklaag wordt ontworpen en vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, zodat de prestaties en duurzaamheid vergelijkbaar zijn met die van nieuwe banden.

Een van de belangrijkste voordelen van Michelin Remix Banden is de duurzaamheid. Door gebruik te maken van het bestaande karkas van gebruikte banden wordt er aanzienlijk minder grondstofverbruik en energieverbruik gerealiseerd in vergelijking met de productie van nieuwe banden. Bovendien zorgt het Remix-proces ervoor dat de levensduur van banden wordt verlengd, waardoor er minder bandenafval ontstaat.

Duurzaamheid en prestaties in een circulair jasje

Ondanks dat het gaat om vernieuwde banden, leveren Michelin Remix Banden geen concessies op het gebied van prestaties en veiligheid. Ze bieden uitstekende grip op verschillende soorten wegdek en hebben een goede weerstand tegen slijtage. Bovendien worden deze banden uitgebreid getest en voldoen ze aan de strenge kwaliteitsnormen van Michelin.

Met Michelin Remix Banden draag je actief bij aan de circulaire economie en verminder je je ecologische voetafdruk, zonder in te leveren op prestaties en veiligheid. Kies voor duurzaamheid en betrouwbaarheid met Michelin Remix Banden en rijd met vertrouwen terwijl je bijdraagt aan een groenere toekomst. autobandenmarkt.nl presenteert met trots een gevarieerd aanbod banden die geschikt zijn voor bijna elk voertuig en elke automobilist, evenals ons uitgebreide netwerk van garages met betaalbare en professionele montageservice.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave