Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Nankang Banden

Nankang

Nankang banden

Nankang is een van de oudste en meest traditionele bandenfabrikanten in Taiwan. Nankang banden worden gekenmerkt door hun bijzonder gunstige prijs / prestatie verhouding, gecombineerd met een zeer hoge kwaliteit. Voor de ontwikkeling, Nankang benadrukt het:
  • Stabiliteit
  • Comfort
  • Wegligging
van de banden. Qua design, deze wordt uitgelijnd ook met de behoeften van de sportieve rijders.

Nankang – Sportieve Banden

De Nankang banden van de Ultra Sport lijn zijn bijzonder populair, met hun dubbele, perifere groeven zorgen voor de best mogelijke waterafvoer en een goede gedrag tijdens verticale aquaplaning. Bovendien geluid is aanzienlijk verminderd door de variabele breedte van de bouwvorm, die wijst in het bijzonder verhoogde rijcomfort.

Nankang Banden Tests

Nankang Banden kunnen uitzonderlijke resultaten bij testen opleveren. Bijvoorbeeld, in 2012 de AutoBild tijdschrift vermeld dat winterbanden Nankang winterbanden hebben een stabiele rijeigenschappen op droge straten, evenals een zeer lage rolgeluid . Een test van de Ultra Sport zomerbanden hebben ook waargenomen de lage rolgeluid.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave