Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Nexen Banden

Nexen

Nexen-banden – geniet van de waarde, waardeer de kwaliteit

Nexen is een Zuid-Koreaanse bandenfabrikant met een sterke internationale aanwezigheid, met meer dan zeventig jaar ervaring en een solide reputatie – enorme voordelen in een sterk concurrerende markt. Nexen steunt momenteel op een handelaarsnetwerk dat is verspreid over meer dan 120 landen wereldwijd, en heeft zich al lange tijd gevestigd als betrouwbaar merk in het Verenigd Koninkrijk. De combinatie van kwaliteit en scherpe prijzen is winstgevend gebleken voor het bedrijf, en blijft het fundament van zijn strategie.

Op autobandenmarkt.nl vindt u een breed assortiment aan zomer-, winter- en all-seasonbanden van Nexen voor auto's, SUV's en lichte bedrijfsvoertuigen. De aantrekkelijke prijzen zijn verdere voordelen van deze zeer goede producten, en de grote verscheidenheid aan modellen en maten garandeert dat voor elke portemonnee en elk doel de passende banden kunnen worden gevonden. Nexen legt veel nadruk op de kwaliteit, van de materialen en de constructie tot de productie- en keuringsnormen – een noodzakelijke voorwaarde voor een bedrijf dat veel belang hecht aan klanttevredenheid.

Diversiteit en kwaliteit voor elke klant

Nexen biedt een brede selectie aan banden voor elk gebruik, dus neem een kijkje in onze catalogus om onze talrijke voordelige aanbiedingen te zien. De huidige lijn van Nexen-zomerbanden bevat de uitstekende N blue Eco en HD, de N 8000, de N 9000, en de RO-581. Als u geïnteresseerd bent in winterbanden, dan zullen de Winguard-modellen u zeker interesseren, terwijl de NPriz 4S en CP671 zeer geschikt zijn voor diegenen die all-seasonbanden zoeken.

Al deze kwaliteitsproducten zijn verkrijgbaar in onze onlinewinkel in diverse maten, en u kunt gemakkelijk gebruikmaken van de zoekoptie om alle Nexen-banden te vinden die perfect bij uw specifieke eisen passen. 

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave