Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Nexen N 8000 Banden

Nexen N 8000, een band om mee thuis te komen

Nexen maakt al sinds 1942 banden, maar het bedrijf heette voorheen Heung-A Tire Company. Pas in 2000 veranderde het de naam naar het huidige Nexen Tire Corporation om een meer internationaal allure te krijgen. Dit had succes, het Zuid-Koreaanse bedrijf concurreert nu met Hankook en Kumho op de eigen markt, maar is ook internationaal een grote naam geworden met meer dan 2000 werknemers en meer dan 120 afzetlanden. Het bedrijf heeft een patent op een zelfontwikkelde samenstelling en heeft de aandacht vooral op de grip gelegd, zodat de veiligheid en het comfort voor de inzittenden flink hoger wordt. Deze producent maakt niet alleen banden in het thuisland, het heeft een extra locatie moeten openen in China om te kunnen voldoen aan de stijgende vraag naar banden.

Nexen N 8000, Ultra High Performance voor een goede prijs

De Nexen N 8000 is een voorbeeld van een band waarbij grip en comfort een grote rol hebben gespeeld tijdens het ontwerp. De centrale zone van de band zorgt voor een betere reactie tijdens stuurmanoeuvres en zorgt ervoor dat de band ook goed reageert op hogere snelheden. De band heeft bredere groeven om zo meer water af te voeren in kortere tijd, terwijl de buitenste delen van de band extra robuust zijn om ervoor te zorgen dat de band direct reageert bij veranderingen. De laterale groeven in de band zorgen voor meer tractie en een beter contact met de weg. Het geblokte ontwerp van de band zorgt voor een goede controle tijdens het bochtenwerk. De Nexen N 8000 is uiteraard online te bestellen op autobandenmarkt.nl, de webshop met meer dan 20.000 banden op voorraad.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave