Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Nexen N blue HD Banden

Nexen N blue HD, een lager brandstofverbruik en kortere remweg

Nexen is al actief op het gebied van autobanden sinds de jaren ’40 en het succes is goed te zien. Eerst moet er een nieuwe locatie geopend worden in China om te voldoen aan de vraag naar banden, en in 2015 moest er nog een locatie geopend worden in Tsjechië om opnieuw aan de stijgende vraag te kunnen voldoen. Op dit moment werkt Nexen met 491 dealers over heel de wereld en levert het banden aan 141 landen ter wereld. Het aantal banden van dit merk blijft sterk toenemen en alle banden hebben specifieke oplossingen voor problemen die de consumenten hebben tijdens het rijden. De Nexen N blue HD is een band die vooral inspeelt op het brandstofverbruik van de auto, maar hierbij is ook gekeken naar het verkorten van de remweg bij nat wegdek, aangezien veel banden daar tekortschieten.

Nexen N blue HD, minder brandstof en minder remweg

De Nexen N blue HD is een band met minder rolweerstand, waardoor het brandstofverbruik van de auto direct lager uitvalt na het monteren van de banden. Tegelijkertijd is er nagedacht over de groeven en het patroon van de band, zodat de remweg verkort kan worden op nat wegdek. Dit zorgde ervoor dat de Nexen N blue HD verschilde prijzen wist te winnen, en vaak het beste uit de testresultaten gekomen is. Deze banden zijn direct te bestellen via autobandenmarkt.nl, de website met meer dan 100 merken en 40.000 servicepartners over heel de wereld.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave