Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Nokian Banden

Nokian

Nokian Banden

Nokian Banden worden in Finland geproduceerd en daar onder slechte weersomstandigheden getest. Het resultaat van deze banden is de Nokian band die bij elk weertype perfecte rij omstandigheden bied. De sportieve Nokian zomerbanden zijn voorzien van een speciale rubbermix die geschikt is voor hoge snelheden. Hierbij naast is de nieuwste technologie gebruikt om het juiste profiel samen te stellen met Nanotechnologie gebaseerde meerzichten structuur. Nokian Banden reageren erg scherp op stuur bewegingen wat als prettig word ervaren. Ook al zijn de rijomstandigheden niet optimaal.

Rijcomfort van Nokian

Voor een nog betere rijervaring zorgen die halfronde gaten die zich aan de zijkanten van de band bevinden. Door deze zogenoemde Silent-Groove-Design word zowel het geluid in de auto als het externe geluid zoveel mogelijk gereduceerd. Daarbij zorgt een geringe gelijkmatige aandrijving ervoor dat de banden lang meegaan en het brandstofverbruik optimaal is.

Winterbanden van Nokian

Zonder twijfel behoort tot de toppers van Nokian de Winterbanden, die ook onder extreme omstandigheden zoals sneeuw en ijs de perfecte grip bieden. Daarnaast rijden deze Nokian Banden rustig en overtuigen met de juiste rijeigenschappen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave