Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Pirelli Banden

Pirelli

Pirelli banden

Pirelli heeft hard gewerkt om een positie in het topsegment van de banden te zijn. Technologieën die zijn uitgeprobeerd en getest in de autosport zijn omgezet in perfect aanpassing voor elke dag eisen. Voor elk type voertuig, is er een Pirelli-band die eersteklas comfort en de grootst mogelijke veiligheid biedt bij het rijden - ongeacht de weersomstandigheden en het wegdek.

Veilige reizen met Seal Inside Technology

Ontwikkeld door Pirelli, Seal Inside Technology stelt u in staat om uw reis veilig te afronden zelfs als de band lek is - zonder een directe drukverlies om uw banden. Dit voorkomt dat bijna 85 procent van de ongevallen die gebeuren wanneer de bandenspanning daalt onmiddellijk. Inmiddels is deze revolutionaire technologie geïmplementeerd om een verscheidenheid van Pirelli banden.

De juiste grip op elke wegoppervlakte - Pirelli banden

Door twee verschillende loopvlakpatronen te combineren, Pirelli introduceert een nieuwigheid als het gaat om banden: Directional banden op de vooras aan toename van waterafvoer en zorgt ervoor dat de asymmetrische banden op de achteras aanraken op droger terrein. Dit zorgt voor een betere handling en stabiliteit en voor een uitstekende grip op zowel droge als natte wegen.

Pirelli banden overtuigt tijdens de tests

Duitse tijdschrift "AutoStraßenverkehr" getuigt van Pirelli zomerbanden buitengewone remkracht op natte en droge wegen. Op de 2012 prestatiebeoordeling door het Duitse invloedrijke Automobile Association ADAC, Pirelli banden toonde het laagste brandstofverbruik van alle beoordeelde producten.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave