Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Pirelli Carrier Banden

De Pirelli Carrier, de zomerband voor elke bus

Pirelli is een van de grootste namen wanneer het om autobanden gaat. Niet alleen is het een van de oudste bandenmakers met een geschiedenis die teruggaat tot 1872, het is ook nog eens leverancier richting 160 landen op alle vijf de continenten en heeft meer dan 36.000 mensen aan het werk op dit moment. Het is dan ook niet verrassend dat veel van de banden standaard onderdeel zijn van nieuwe auto’s, veel autofabrikanten kiezen voor zekerheid wanneer zij kiezen voor de banden van Pirelli. Het bedrijf is synoniem geworden voor innovatie en ontwikkeling en heeft voor elke uitdaging een band ontwikkeld. Daarnaast zijn de banden van Pirelli in nagenoeg alle maten te vinden, waarmee er zeker een Pirelli is voor jouw auto, SUV of bus.

Pirelli Carrier online bestellen tegen lage prijzen

De Pirelli Carrier is een geschikte zomerband voor elke bus of grotere auto die ook met een lading veilig en comfortabel moet zijn. Het is een zomerband, maar waar deze band echt punten scoort, is het rijden op nat wegdek. De speciale vorm van de band en de groeven voeren het water sneller af, waardoor de bestuurder ook tijdens hevige regenval kan rekenen op de Pirelli Carrier banden. Een andere eigenschap van deze band die veel geprezen wordt, is de lange levensduur, waardoor de prijskwaliteitverhouding helemaal in orde is. Deze band is leverbaar in 14, 15, 16 en 17 inch. De Pirelli Carrier banden zijn direct online te bestellen op autobandenmarkt.nl, de webshop met banden en velgen in alle maten.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave