Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Pneumant Banden

Pneumant

Een topper in zijn klasse: Pneumant banden

Als je op zoek bent naar goede, stabiele, stevige en goedkope banden, zijn de Pneumant banden zeker het overwegen waard. De banden scoren op alle vlakken een dikke voldoende. Pneumant heeft verschillende banden in het assortiment waaronder winterbanden, zomerbanden en allseasonsbanden. Bekijk wanneer je het vaakst met de auto op pad gaat en maak dan een keuze voor de soort banden. Of wissel de banden elk seizoen af.

Het bandenverschil

Even kort het verschil tussen zomerbanden, winterbanden en allseasonsbanden:

- Allseasonsbanden: deze banden bezitten eigenschappen van zowel winter- als zomerbanden. Zo hebben ze de eigenschappen van een zomerband tijdens droog en warm weer. En hebben ze ook weer de eigenschappen van een winterband tijdens koude, natte en winterse omstandigheden. Omdat we hier in Nederland nooit zulke strenge winters hebben, is een allseasonsband een goede compromis. Je hoeft het hele jaar door niet te wisselen van banden en dat scheelt geld. Nadelen zijn dat de vierseizoensbanden niet geschikt zijn voor hoge snelheden, verboden zijn in gebieden waar winterbanden verplicht zijn en ze slijten sneller dan zomerbanden.

- Zomerbanden: deze banden zijn geschikt wanneer de temperatuur hoger is dan zeven graden. Ze kunnen tegen hoge snelheden en slijten van alle banden het minst snel. Ze hebben goed grip op de weg en dat komt hun remsnelheid ten goede. Ook fijn is dat een zomerband relatief goedkoper is dan een winter- of allseasonsband. Het nadeel is dat je een zomerband niet in de winter kan gebruiken, het rubber wordt hard onder de zeven graden en dat kan voor gevaarlijke situaties op de weg zorgen wanneer het ijzelt of sneeuwt. Wanneer je een zomerband aanschaft, zit je dus automatisch met de kosten voor een set winterbanden.

- Winterbanden: deze banden hebben goed grip op de weg wanneer het sneeuwt of ijzelt. Zo hebben ze een duidelijker profiel dat sneeuw en ijzel snel afvoert. Ook remt een winterband veel sneller op winterse wegen. Bovendien zijn winterbanden in veel Europese landen verplicht. Winterbanden kun je beter niet in de zomer gebruiken, dan gaat de kwaliteit van de band sterk achteruit.

Je zit altijd goed met Pneumant banden

Welke soort band je ook kiest, je zit altijd goed met Pneumant banden. Bestel ze via www.autobandenmarkt.nl. De levering is gratis bij bestelling van meer dan twee banden.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave