Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Pneumant Summer UHP Banden

Ga aquaplaning tegen met de Pneumant Summer UHP

De nieuwe Pneumant Summer band is de UHP. De UHP heeft een asymmetrisch profiel, een brede bandconstructie en daarbij een velgbescherming. De silica rubbersamenstelling en het moderne loopvlak van vijf ribben met brede groeven zorgen ervoor dat de band goed grip heeft op natte wegen en uitermate bestand is tegen aquaplaning. De band heeft een lichte ovaalvorm dat zorgt voor een kortere remweg. De bouw en bandbreedte zorgen voor een uitmuntende rijcomfort. Dankzij de bandconstructie en het gewicht verbruikt de band niet veel brandstof maar rijdt des te meer kilometers.

Zomerbanden: ideaal voor het zomerseizoen

Zomerbanden komen het beste tot hun recht bij temperaturen boven de vijftien graden. Ze hebben uitstekend contact met de weg en presteren optimaal bij zowel een nat als droog wegdek. Door het maximale contact met het wegdek kun je sneller rijden en remmen ze sneller en beter. Zomerbanden verschillen qua profiel met winterbanden. Zo hebben zomerbanden een lager profiel met smalle, ondiepe groeven.

Bestel Pneumant Summer UHP banden gemakkelijk online

Bespaar jezelf de moeite om naar de winkel of garage te gaan en bestel de Pneumant Summer UHP banden simpel en snel op www.autobandenmarkt.nl. Dit is Europa’s grootste online bandendealer met meer dan 1500 montagepartners en een 30-dagen-retour-beleid.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave