Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Riken Banden

Riken

Riken Banden

De stevige Riken banden zijn misschien niet erg bekend, maar het bedrijf heeft de Franse gigant Michelin aan zijn zijde. Riken werd ongeveer 100 jaar geleden opgericht in Japan en begon enige tijd later met de fabricage van banden. De producten werden voor het eerst populair in de Verenigde Staten in de jaren 1970. Riken werd in 1992 deel van Michelin en de aanwezigheid van het bedrijf is in Europa sindsdien in een snel tempo toegenomen. Riken banden kunnen nu in worden gekocht via verkopers als autobandenmarkt.nl en zijn een aantrekkelijk geprijsd alternatief voor de Michelin premium banden. Het assortiment omvat banden voor personenauto's en vrachtwagens.

Banden voor alle seizoenen van het jaar

De kwaliteit van Riken banden voldoet aan de behoeften van de meeste automobilisten. De banden doen het goed in het gematigde klimaat van het Verenigd Koninkrijk, waar zware sneeuwval in de winter zelden een probleem is. Het ontwerp van het loopvlak van de Riken Snowtime B2 functioneert goed op ijs en sneeuw en is in staat om water van natte straten weg te voeren - een eigenschap die de Riken Maystorm 2 B2, zijn tegenhanger voor de zomer, ook heeft. De Snowtime B2 en Maystorm 2 B2 zijn ontworpen voor compacte auto’s en zoals alle Riken banden in diverse afmetingen verkrijgbaar. Autobandenmarkt.nl biedt Riken banden tegen ongeëvenaarde prijzen. De online winkel biedt ook gratis verzending voor alle bestellingen van twee banden of meer door klanten. Kies ervoor uw banden thuis te ontvangen of rechtstreeks bij een garage te laten leveren, waar de banden gemonteerd kunnen worden.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave