Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Rotalla Banden

Rotalla

Rotalla banden: veilig en goed grip

Rotalla banden zijn van Chinese komaf. De banden worden uitgebreid getest voordat ze de verkoop in gaan, waardoor de banden van uitmuntende en veilige kwaliteit zijn. De band heeft perfecte tractie in de bochten en je ervaart een goede stuurbalans. Hiernaast zijn de rijeigenschappen subliem te noemen én denkt bandenmerk Rotalla ook nog eens aan het milieu. Wanneer je met Rotalla banden rijdt, wordt het brandstofverbruik gereduceerd. Naast dit alles hanteert Rotalla een prima prijs/kwaliteitsverhouding. De banden zijn duurzaam en hebben een mooi design. We lichten een paar Rotalla banden uit:

  • Rotalla Radial 109: deze band heeft goed grip op droge en natte wegen. Hiernaast remt hij goed, heeft hij een hoog rijcomfort en produceert hij niet veel geluid.
  • Rotalla F105: ook deze band heeft goed grip op droge en natte wegen. Hij remt perfect en heeft een goede tractie. Het rijcomfort is hoog, de band is geluidsstil, slijt niet snel en verbruikt niet veel benzine.
  • Rotalla F108: deze band is slijtvast en heeft een laag brandstofverbruik. Hij scoort goed op een droog wegdek, maar op een nat wegdek iets minder.

Alle soorten en maten Rotalla banden zijn verkrijgbaar op autobandenmarkt.nl. Bij bestelling van twee of meer banden is de levering gratis.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave