Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Sava Banden

Sava

Sava banden

Het Sloveense bedrijf Sava is één van de grootste en meest succesvolle bandenfabrikanten in Centraal Europa, en het biedt een breed scala aan banden voor auto's, SUV's, vrachtwagens en bestelwagen. Vanaf 2004, bezit de Goodyear Tire and Rubber Company 100% van de aandelen van Sava, en draagt zo sterk bij aan de kwaliteit van de banden - het in 2009 vernieuwde bedrijfslogo definieert dit heel goed: Sava - Europese Kwaliteitsbanden.

Sava banden, zowel zomer-, winter- en all-season banden, worden gemaakt volgens de strenge kwaliteitseisen van Goodyear wat de veiligheid onder wnterse omstandigheden en op ijzige wegen waarborgt, en ook een goed gedrag op een droog wegdek garandeert.

Sava - Europese Kwaliteitsbanden

autobandenmarkt.nl biedt u een groot bereik aan Sava banden. In het assortiment zomerbanden raden wij de volgende profielen aan: Intensa HP en Perfecta - geoptimaliseerde modellen om die langdurig meegaan en veiligheid en comfort garanderen. In de categorie All-season banden adviseren wij de Adapto HP, dit model is een praktische oplossing voor bestuurders die veiligheid in de winter en in de zomer tegen een redelijke prijs wensen. Voor het winterseizoen, adviseren wij de Eskimo S3+, een model met een geavanceerd technologisch ontwerp, comfortabele ritten in de winter biedt, weerstand tegen aquaplaning en veel kilometers meegaat, de Eskimo HP, behoort tot de "high-performance" categorie en biedt uitstekende tractie en controle op sneeuw.
Voor type auto’s zoals Off-road/4x4 hebben we de Intensa SUV en Eskimo SUV in voorraad vrachtwagen banden Trenta en Trenta M+S.

We hebben een groot aanbod aan Sava banden met gratis levering (bij bestelling van 2 of meer banden). Bestel nu online bij autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave