Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Security Banden

Security banden, lage prijzen voor het zwaardere werk

Autobanden moeten aan speciale eisen voldoen om de veiligheid te garanderen. Wanneer het nog een stapje zwaarder wordt, komen de Security banden om de hoek kijken. Security is geen merk, maar is een productielijn van Yancheng Security Tyre Industrial Corporation. Dit bedrijf specialiseert zich niet alleen in de banden voor het zware werk, maar levert ook onderdelen voor vorkheftrucs en ander zwaar materiaal. De banden voldoen aan alle veiligheidseisen en hebben een lange levensduur. Deze banden zijn speciaal ontwikkeld voor het zware werk in fabrieken, maar kunnen ook op de weg gebruikt worden onder aanhangers en caravans, omdat zij veel meer gewicht per band kunnen dragen.

Security banden direct online bestellen

Security banden is een ruim begrip. Er zijn banden met dit label te vinden die onder tractorbanden vallen, maar er zijn zelfs banden voor golfwagentjes te vinden, en speciale banden die binnen de industrie gebruikt kunnen worden. Het belangrijkste is de levensduur, de kracht en het patroon op de band. In alle situaties met een zwaardere lading wil je een band hebben waar je op kunt rekenen. Er is genoeg dat in de gaten gehouden moet worden, dus wil je er blind vanuit kunnen gaan dat de banden het werk doen. Dat is waarom de Security banden zo gewild zijn. De prijskwaliteitverhouding is goed, de prestaties zijn beter en de levensduur is hoger dan gemiddeld. De Security banden zijn direct online te bestellen via autobandenmarkt, de webwinkel met meer dan 40.000 servicepartners die jou direct kunnen helpen met het plaatsen van de band op de velg, of direct op het voertuig waar de band op moet komen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave