Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Semperit Banden

Semperit

Semperit Banden

Semperit banden bieden voor alle voertuigen van de compacte tot de luxe top klasse een hoge zekerheid en rijcomfort. Daarbij maakt het niet uit of het bij natte of droge straten of om langzame of snelle bochten gaat. Semperit Banden bieden altijd zekerheid.

Uitstekende eigenschappen van Semperit banden

Uit de uitstekende eigenschappen van de Semperit Banden behoort een goede remgrip en een Eerste klasse grip bij natte wegoppervlakken. Daarnaast is het brandstof verbruik bij Semperit banden ook erg interessant Laag niveau en het geringe rolgeluid zorgt ook voor een comfortabele rit met Semperit banden bij langere ritten.

Semperit Banden in de test

Het verbaast ons niet dat Semperit banden ook bij de regelmatig uitgevoerde tests uitblinken. Een goede beoordeling gaf men onder andere bij de grootte: Test van de ADAC in 2012. Deze Semperit banden overtuigden daarbij door een afgewogen en gelijkblijvende resultaten in alle zekerheidsdisciplines. Daar bij werd de band beoordeeld als:„aan te bevelen!“ volgens de duitse Tijdschriften van de vrije autorit en ACE die Semperit Winterbanden aanbevelen. Zowel bij droog weer als bij nat weer kunnen deze banden overtuigen. Ook was men vol lof over het hoge rendement wat deze banden bieden.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave