Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Semperit Speed-Life Banden

Semperit SPEED-LIFE

Bent u op zoek naar zomerbanden van hoge kwaliteit voor uw compacte auto, luxe auto, of uw SUV? Wij raden u aan de Semperit SPEED-LIFE te overwegen, een band die vooral een uitstekende grip in bochten biedt, ongeacht de weersomstandigheden. Het moderne ontwerp van het profiel biedt een ideale structurele en totale overdracht van het motorvermogen op rechte trajecten en reageert efficiënt op laterale en longitudinale krachten.

Veel comfort en financieel rendement

De Semperit SPEED-LIFE maakt gebruik van een mengsel van silica en rubber om voldoende grip op natte wegen te garanderen. Dit geeft deze zomerband ook een lage rijweerstand, wat leidt tot een lager brandstofverbruik. Naast het financiële rendement, biedt de Semperit SPEED-LIFE op de lange termijn ook een hoog niveau van comfort. De individueel geplaatste nokken in het midden van het loopvlak en op de schouder van de band zorgen voor een geleidelijk contact met het asfalt, wat trillingen en rolgeluid vermindert. De band heeft ook brede regengroeven die het water efficiënt afvoeren tijdens het rijden op natte wegen en aquaplaning voorkomen.

Aanbevolen zomerbanden, tegen betaalbare prijzen

De Semperit SPEED-LIFE is een goed uitgebalanceerde zomerband, wat werd bevestigd in de zomerbandentest van de ADAC in 2012, waarin de band goede scores behaalde voor alle criteria die met veiligheid te maken hadden. Hoewel de band goed presteert onder alle omstandigheden, overtuigt hij met name op droge wegen. Ook werd er uitstekend gescoord op brandstofverbruik en slijtage – deze twee punten zijn belangrijk voor automobilisten die op de lange termijn geld willen besparen door de juiste banden voor hun auto te kiezen. De Semperit SPEED-LIFE kan zeker worden aangeraden en de band is in verschillende maten verkrijgbaar op autobandenmarkt.nl. Dit betekent dat eigenaren van vele automodellen van de veiligheid en het comfort van deze banden kunnen profiteren. Koop deze uitstekende banden nu en bespaar nog meer geld door onze gratis levering bij elke bestelling van ten minste twee banden.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave